lørdag den 24. juli 2010

Mit første Minialbum...Mine forældre var værter for en skovtur i tirsdags, jeg tror vi var 75 ? En super hyggelig dag i Korsør lystskov...glade mennesker, skønt vejr og lækker italiensk mad ! ;-)

Anledningen må vi ikke snakke om, men som gave havde jeg lavet dette lille minialbum. Mit første, men helt sikkert ikke mit sidste...

3 kommentarer:

 1. Jamen til lykke med det vi ikke må nævne til dine forældre. FINT minialbum - rigtig sød ide - det blev de da sikkert glade for. Du må da også lave et lille et "mod hjemve" til sønnen. Kan du fortælle mig hvor stort holdet er der tager afsted her til august?? Evt. via en pb hos SS eller som mail via OSH-bloggen. Knus og god søndag

  SvarSlet
 2. Fint ! FLOT, vil jeg sige. At have det i hånden og "bladre"...er helt speciel. Man må hele tiden gå tilbage, for der var vist liiige noget, man overså. Så mange fine små detaljer. Jeg glæder mig til at se dine fremtidige kreationer, Mette.

  SvarSlet
 3. Hvor er det et dejligt minialbum du har lavet, der er så mange fine detaljer med :)
  ..og så lige en masse tanker til dig, der har sendt sønnen til Afghanistan. Håber han - og hele holdet - komme godt igennem det næste halve år :)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)