tirsdag den 7. juni 2011

YES !!!... troede jeg :-(

På min sædvanlige blogrundfart, kunne jeg i dag, for første gang i over en uge, få lov til at lægge en kommentar ! Yeaaaaa...armene op !
De kom hurtigt ned igen, for ingen andre steder lykkedes det. Jeg skal logge mig ind på blogger 117 gange og taste sikkerhedskoden lige så mange gange...det er ping-pong mellem de 2 skærmbilleder, indtil maskinen er på vej ud af vinduet...

5 kommentarer:

 1. Ja, det er s.. træls!!! Jeg har nu prøvet at logge mig på med navn og min blog-adresse/webadresse, som kan vælges nederst her hos dig...og så lykkes det. Det andet gider jeg ikke døje med!

  SvarSlet
 2. For mig driller det også stadig nogle steder, men som Jette kan jeg kommentere hvis man kan vælge navn/web adresse... eller hvis mit navn står der i forvejen...

  Håber snart du får lov at lave blog kommentare igen uden alt den frustrende kamp...

  SvarSlet
 3. Øv, øv for dig... jeg har slet ingen problemer ( i denne omgang )
  Ha en dejlig aften!!!

  SvarSlet
 4. Hej du og mange tak for tilsendte foto. Har skrevet en mail til K. Jeg har fået det råd at fjerne fluebenet udfor "Forblig logget ind" og det har tilsyneladende løst det for mig. =0)

  SvarSlet
 5. Hej igen - den die du er på jagt efter hedder RS-0661 og jeg kan se den flere steder til rimelig pris på Ebay - bare en serviceoplysning fra mig til dig. GOD weekend. =0)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)