mandag den 30. april 2012

mini stemplerJeg hoppede selvfølgelig også på "bølgen" sidste år og købte mig fattig i mini stempler. Det er ikke blevet til det helt store endnu, men jeg er glad for at kunne finde ny inspiration næste hver eneste dag på min blogrundfart...så mangler jeg bare lidt mere tid, er der nogen der kan hjælpe med det ? ;-)

11 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se dine kort med disse skønne stempler.... tiden kan jeg ikke give dig noget af;-). God mandag

  SvarSlet
 2. Sikke mange, du må da se at komme i gang med at bruge dem. Det er bare så sjovt - tiden, tja den må du selv finde

  SvarSlet
 3. Hold da op, hvor har du mange, jeg blir nok også snart nød til at have nogle, jeg laver jo ikke kort (hvis jeg kan blive fri) men de må da kunne bruges på både tags og LOer. det med tiden er straks være, det har vi vist alle for lidt af. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Jeg har også nogle mini stempler - de var med i en tilbudspakke fra panduro - og er heller ikke kommet igeng. Men hvis du finder et sted med mere tid så sig lige til, så vil jeg med ;o)

  SvarSlet
 5. Det var mange du havde fået købt der. Tiden ? Desværre ikke nogen løsning på den =D

  SvarSlet
 6. Fede ministempler. Jeg var bare for nærrig til at købe dem - så jeg købte nogle alternative - hihi. Glæder mig til at se hvad du får lavet med alle dine.

  SvarSlet
 7. Uha. Det ser godt ud. Du behøver altså ikke meget tid til at stemple med dem. Det går ualmindeligt hurtigt i forhold til scrapkort.
  Hvis du får nogle tips om, hvordan man får mere tid - så send lige videre....Og vi bor i sommerhus, 3 mand, og skal ikke noget i 3 mdr. ! Men vi har vildt travlt...haha. Utroligt.

  SvarSlet
 8. Ih, hvor nogle lækre stempler!!
  Jeg er også fristet til at købe ministempler, men tror jeg behersker mig .. er bange for at de vil komme til at samle støv her, men hold op hvor er der ellers mange fine kort med ministempler for tiden :)

  SvarSlet
 9. De er da også fine. Ja tid kan vi ikke få nok af, men hvis vi havde uendelig med tid, ville vi nok heller ikke kunne nyde vores hobby, på samme måde og havde heller ikke noget at glæde sig til, nemlig at vide man har nogle timer til at gøre det man elsker, nemlig at være kreativ.
  Mvh Anja

  SvarSlet
 10. Åh ja, tid til kreativitet ville være godt!
  Lækkert køb!

  SvarSlet
 11. Wow, hvor en masse lækre ministempler. Jeg købte selv et sæt til Convention, og må med skam erkende, at jeg ikke har taget det i brug endnu...

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)