fredag den 15. marts 2013

Fif #30Netop da jeg havde puttet min iphone og sagt godnat til den, poppede der et nyt fif op hos OSH ! Så må aftenkaffen og fredagsfilmen vente...Men jeg kan godt se at det er en dårlig idé at gå i gang med, så tæt på midnat. Jeg kan åbenbart ikke læse en opskrift ordentligt, så her er en lidt anden fortolkning af Cecilies fif.

7 kommentarer:

 1. Det er nogle rigtig søde kort, og så betyder det vel ikke noget at opskriften ikke er fulgt ;O)

  SvarSlet
 2. Hold op... hvor er du "vaks ved havelågen" - som min far sagde (når jeg viste, jeg ku' være RIGTIG kvik)...
  De er super søde... både dine fine modeller og Cecilies FIF... dem skal jeg altså også lave =0).
  Comp. med vores feriebilleder er (næsten) død... så jeg skal fikse de sidste billeder ud inden den nye bliver installeret!!
  Det er blæseren, der er "gået" - så den bliver hurtig varm!! (og lugter lidt specielt!!) fnis...

  SvarSlet
 3. Du er bare skøn. Jeg glæder mig ALTID til at se om du endnu engang kommer først på bloggen - og det er sjældent du skuffer mig =0). DERFOR er det lidt pinligt at jeg i forbindelse med den fine nye GRATIS feature OSH har fået af Mr. Linky er kommet til at slette dit link - så gider du lige suse på og linke igen så du er nr. 1?? Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja da...men der står kun "pending" på billedet ?

   Slet
 4. Hvor er de fine! Super duper lækker udgave som naturligvis kom hurtigt som lynet.

  SvarSlet
 5. OK så ved jeg det - jeg havde ikke luret at jeg skulle slå "noget" fra så I automatisk kan lægge billeder på. Så Pending betød den ventede på mig - og det kunne den jo have gjort længe - nu har jeg tilladt automatisk billede - og kan så i det næsten utænkelige tilfælde at der skulle komme ulødige fotos ind hurtigt slette dem igen. Mysteriet er løst =0)

  SvarSlet
 6. Flot tolkning af Cecilies fif.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)