onsdag den 18. september 2013

Bryllup

Min venindes ældste søn skulle giftes med sin kæreste d. 31 august, og jeg blev spurgt om jeg ville lave indbydelserne...OM jeg ville !
Det unge par var meget hurtige til at beslutte sig mht. stil, papir, skrifttype og størrelse, så det var en skøn opgave.
De valgte et kort i CAS stil og jeg blev inspireret hos Signe Bendorff, hvor jeg liftede en indbydelse hun havde lavet...Det er jo ikke lige CAS jeg "dyrker" mest, så jeg kan kun sige: "1000 tak Signe" :-)


Så lavede jeg et lille kort/pung hvori jeg havde foldet den tale jeg holdt.
Jeg havde også lavet en pose og  medbragt et hjerte til alle gæsterne. De skrev en lille hilsen til brudeparret og puttede det i posen, og så får de posen på deres 1 års bryllupsdag :-)


Jeg havde selvfølgelig lavet et kort til dem, i min mere vanlige stil. Mens det unge par var hos fotografen, fandt jeg en stikkontakt og printede et billede fra kirken og satte ind i kortet.


 - og så til allersidst, fik jeg pyntet deres gæstebog...den var svær ! Sort er jo absolut ikke min favorit, så den gav mig lidt hovedbrud, men det lykkes at lave en forside som parret kunne lide.7 kommentarer:

 1. Super flotte ting du har lavet.

  SvarSlet
 2. WAUW sikken kreativitet her, og super flotte alle sammen. Både de CAsual ting og dine vanlige ha ha ha.

  SvarSlet
 3. Hold da op du har haft travlt!
  Lækre enkle indbydelser - og skønt kort med embossingfolderen.
  Sød ide med posen. Og så er bogen bare mega flot!

  SvarSlet
 4. Sikke en masse smukke ting... og hvor er invitationen bare god... og hvor er det bare fantastisk at man kan "hjælpe" andre med lidt inspiration :)

  SvarSlet
 5. Sikke en masse lækre ting - og hør lige fruen - så fandt jeg en stikkontakt og printede et billede... =0) Fagre nye verden.
  Knus herfra

  SvarSlet
 6. Det var da nogle fantastiske ting, du har lavet til brylluppet. Tænk at få et billede fra kirken på selve dagen. Ja som Charlie skriver - fagre nye verden.

  SvarSlet
 7. Hold da op nogle flotte ting du har fået lavet

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)