lørdag den 22. november 2014

Guld kuffertDette kuffertkort er lavet på bestilling - lidt anderledes end de andre jeg har lavet. På min blogrundfart så jeg at Anette også havde lavet et, med en superflot inderside. Tak for inspirationen Anette :-)
 Her har jeg afprøvet et af mine ny-indkøb fra en Slovensk butik - Najlepsi par...
En sne-maske, som rent faktisk ligner snevejr. Det fik en gang modeling paste og et drys sne mens det var vådt. Det glimter en lille smule, ligesom "rigtig" sne.

7 kommentarer:

 1. Flot kuffertkort du har lavet.
  Jeg blev også inspireret af den mask fra Tina's slovenske butik. Glæder mig meget til at afprøve den :) Hun er virkelig sød - og varen var der 1-2 dage efter bestilling!
  Hvilket materiale har du brugt som "sne"?

  SvarSlet
 2. Et rigtig flot kuffertkort, og en super idé med det sne indeni nu på denne tid, eller hvis det skal gives til en der skal på vinterferie.

  SvarSlet
 3. Ej hvor er det et utroligt flot kuffertkort du har lavet. Super flot indeni med det sne. God ide.:)

  SvarSlet
 4. Flot kuffertkort og fint snevejr - jeg skal også grise lidt med paste i juleferien - det er da planen - vi får se. =0)

  SvarSlet
 5. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)