søndag den 27. februar 2011

Parade på Rådhuspladsen 25 februar 1 del

Facaden på livgardens kaserne på Rosenborg slot, var flot pyntet i dagens anledning. Det var dejligt at gense Mikkels kammerater og ikke mindst deres forældre, som vi har delt mange bekymringer med, det sidste halve år. Sjovt nok, så kunne man høre det samme overalt hvor man kom frem. Den sidste uge har vi alle sammen stort set kun arbejdet, spist og sovet ! Energien er væk og søvnbehovet er pludselig blevet væsenligt større...Er det ikke mærkeligt ? Det burde jo være omvendt.

Inde på pladsen var der stillet store telte op og forsvaret var vært ved en lille let anretning, mit gæt går på noget i retning af forloren skilpadde, som tydeligvis var brændt på. Det lugtede fælt og synet var heller ikke kønt, så jeg valgte at springe over ;-) Min ellers meget sultne familie, gav også op, dog først efter de havde smagt på det !


Lige udenfor kasernen, stod vi SELVFØLGELIG på den "forkerte" side af vejen, så vi spænede igennem København for at nå ned på strøget før soldaterne, så vi kunne komme til at stå på den "rigtige" side (for at tage billeder, ligesom de flere tusind andre)Jeps...dér kommer de, og vi måtte nærmest skubbe og mase for at komme frem for at tage billeder...Kan I se, at han HAR fået øje på os igen ?...Se videre her i bloggen...
5 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, og det lyder som om i alle havde en rigtig god dag, trods "brændt" mad.
  Yeps, man er slet ikke i tvivl om, at han HAR set jer DEJLIGT : )
  God Søndag

  SvarSlet
 2. Skønne billeder og flot fyr der helt klart har spottet jer og fået smilet frem. Og ja - det er underligt - og så på den anden side nej. Mens man er i højeste beredskab og det har I jo alle været - kan kroppen magte meget mere end når man lader paraderne falde og slapper af. Så gode tegn at I er i afslapningsfasen lige nu. KH

  SvarSlet
 3. Det er da klart i er trætte, nu har i jo igen ro i sjælen og kan slappe HELT af ;o). Skønne billeder. Tror han ved hans mor er scrapper :o)
  KH 10na

  SvarSlet
 4. Tak for både del 1 + 2 af referatet fra en rigtig god og kold dag.
  Dejligt at der bliver sagt tak på en ordentlig måde til både de unge og pårørende. For det er jo hele familien, der er påvirket.
  Selvfølgelig er du dødtræt nu - din krop har jo været i alarmtilstand i ½ år. Nu slapper du af - og så kan du mærke dig selv !
  Skønne billeder, og især det hvor han får øje på MOAR og de andre. (flot fyr du har der....)
  Pas på Mikkel og hinanden i den kommende tid.....
  KH
  Annette

  SvarSlet
 5. Skønne billeder - både del 1 og 2... og herlig tekst. Hvor er det på tide at der bliver sagt varme ord og fint tak til alle der har ydet en indsats...
  Og så nyder jeg at se alle de glade ansigter...
  Nyd nærværet med hinanden...
  Knus fra Margit

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)