onsdag den 16. februar 2011

Vores soldat er hjemme igen !

Yeaaaaa...Storebror er hjemme igen !!!

Skægget er knap så rødt, og knap så langt som i december, men smilet er mindst ligeså stort !

Vi var 16 stks forventningsfulde familiemedlemmer og venner, som sad og hundefrøs i en hangar i lufthavnen i går. (den var svær at varme op, når det stormede en halv pelikan udenfor)

Varmen bredte sig, da soldaterne kom traskende i mod os. Det var ligesom at være til koncert, med råb, hvin, 1000 flag og høje pift !

Mikkel fik lov til at bestemme hvor hjemkomstmiddagen skulle indtages, og det blev Burger King i Ringsted ;- ;-)

Det er underligt at mærke, at knuden der har siddet i maven i et år, langsomt er ved at opløse sig selv. Jeg har for første gang i umindelige tider, sovet godt i nat og jeg har ikke ord til at beskrive HVOR glad jeg er...men det véd min lille familie incl. vores søde svigerdatter !

11 kommentarer:

 1. Tror jeg lige præcis ved hvor glad du er nu hvor soldaten er hjemme igen ;)..og rigtig mange gange velkommen hjem til Mikkel! :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt for dig - og jer allesammen. Jeg har jo ikke prøvet det selv, men jeg kan forestille mig den angst, du, som mor, har levet med inderst inde i al den tid.....den knude bliver stor efterhånden.
  Tak for din lille historie fra en soldaterfamilies hverdag. Jeg fik helt en klump i halsen, måske også fordi jeg lige havde talt med dig selv i lørdags. Så kommer det lidt tættere på.
  Hyg jer, slap af og nyd det i den kommende tid.
  kh Annette

  SvarSlet
 3. Endelig er han hjemme : ) hvor er det dejligt for jer alle sammen. Nu kan du slappe af igen og leve livet, sove godt om natten : )
  En glædens dag som bare skall nydes : ))))

  SvarSlet
 4. Jeg har fulgt dine indlæg om Mikkel, jeg har fået knuder i maven med afrejse og gåsehud efterfulgt af store smil ved hjemkomster - åhhh det er ikke sådan at være moar ;o)
  Dejligt at I nu har jeres soldat hjemme og du igen kan sove godt om natten <3

  SvarSlet
 5. Velkommen hjem til sønnike. Det må være en SKØN fornemmelse at have ham hjemme igen. Og du må være en ubeskrivelig stolt mor, med en søn der vælger det erhverv. Jeg har SÅ stor respekt for vores danske udsendte soldater og håber deres indsats gør en forskel. Tak fordi du deler din/jeres historie med os.
  Held og lykke til jer alle og pas godt på hinanden. KH 10na

  SvarSlet
 6. Der VAR han jo - dejligt at se ham smile og det er jeg HELT sikker på du også gør - fra øre til øre. VELKOMMEN HJEM Mikkel - selvom du ikke kender mig rigtigt har jeg fulgt meget med i dit halve år derude. Tak for det vigtige arbejde du og dine kammerater har udført med afsavn, risici og desværre tab af kammerater. Håber du får en god debriefing de næste uger og hverdagen stille og roligt begynder at indfinde sig! =0) hilsen Charlie

  SvarSlet
 7. Kære Mette
  STORT - at Mikkel er hjemme igen... UHA... jeg har tænkt på dig. Og så netop at 28 måtte vente på næste fly!!!
  Jeg kan GODT fprstå at knuden er ved at løsne op... nu kan du SMILE igen!! ;o)
  Hils Mikkel... selvom jeg ikke kender ham, har jeg tænkt på ham (og de andre udsendte) hver gang jeg laver soldaterkort...
  Kram fra Margit

  SvarSlet
 8. Hvor er det skønt for jer alle sammen, at han er hjemme i god behold!!!

  SvarSlet
 9. dejligt at høre han kom sikkert hjem og kan godt forstå den store gensynsglæde. Dejligt at du nu kan få sovet og ikke skal bekymre dig mere.
  Du må sammen med familien have en dejlig weekend
  knus Pia

  SvarSlet
 10. Det må være dejligt. I må have en rigtig god weekend.

  SvarSlet
 11. ja det må være en forløsning at have ham "hel" hjemme igen. Kan følge dig med knuden i maven mm.......bare tanken om at ens børn kunne risikere liv og lemmer i Afganistan...Hatten af for vores tapre soldater.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)