onsdag den 7. december 2011

Serieproduktion ;-)Ohøj, se lige her ! Så lykkes det ENDELIG at få bugt med de kort som jeg startede på til SAM. De tog helt pippet fra mig, da jeg fandt ud af at der skulle hæftes ender. (Shit - det hader jeg bare...) Enderne blev hæftet med glossy accent (det er der ingen der ser, når musikken spiller) Kortene er lavet til OSH efter et af Cecilie´s fif, de er alle sammen forskellige, pyntet med hjerter, perler, stjerner og bling.

6 kommentarer:

 1. 20 stk. pu ha, det ville også tage pusten fra mig (jeg gider ikke lave kort) men godt for dig de er færdige, og de er da blevet søde. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Sikke du kan... de blev da helt fantastisk fine (og forskellige - fnis)
  Jeg har også hjertekortene under udarbejdelse... ;o)
  Go' aften...

  SvarSlet
 3. Hvor er de blevet fine - og forskellige :)
  Kender godt det med at hæfte ender, det er den knap så sjove del af div. projekter ;)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare nogle skønne kort.
  Ja, jeg havde også en periode hvor jeg synes at det så super godt ud med syning på kort. Men det er i virkeligheden stort arbejde med de ender ; )

  SvarSlet
 5. Hvor er det nogle flotte kort, og så så forskellige. Tror ALDRIG jeg kommer til at sy på kort, for mig og sytøj er ikke gode venner. Er selv begyndt med lidt kort til valentines day. Rigtig god aften.

  SvarSlet
 6. Flotte kort du har lavet - at hæfte ender er heller ikke min kop te, så jeg sætter dem fast med tape på bagsiden, hurtigt og nemt.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)