torsdag den 15. december 2011

TV optagelser hos Love2scrap

Så er butikken lavet om til filmstudie, sikke et virvar af ledninger. Jeg glæder mig til at se alle afsnittene som bliver sendt på dk4. Det er en stor ære at få lov til at medvirke i et af dem.


De 2 søde studieværtinder ;-)

5 kommentarer:

 1. Nej hvor spændene, ved du hvornår det bliver sendt, for så vil vi da vist alle kikke med, glæder mig til at se dig på slap linie, det er jo en skøn butik. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at følge alle afsnittene. Har sat optageren til at optage på mandag, da jeg ikke er nået hjem til det begynder. Hav en god weekend.

  SvarSlet
 3. Ej, hvor bliver det bare spændende. Jeg husker stadig de første "afsnit" med Pia og Rikke. Skriv lige hvornår der er premiere, så jeg kan rulle den røde løber ud. Kh 10na

  SvarSlet
 4. Ja godt de genudsender ofte på den kanal for jeg nåede det ikke. Men GLÆDER mig til at se det. Skriver du så autografer snart?? =0) GOD jul til dig og dine. I år nyder du vel at have styr på tropperne til jul?

  SvarSlet
 5. Hej Mette! Jeg fik lige set at du var blevet ny fast læser af min blog, velkommen til, jeg håber du har god tålmodighed, for som du selv ved har bogholdere meget at lave nu - og derfor ikke så meget tid til at blogge :) Lækker stil du har, jeg kan også rigtig godt lide vintage, men er ikke så god til det selv. Hvornår kommer de der programmer, dem vil jeg da gerne se!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)