mandag den 15. juli 2013

Fedt album Sutsko tager en slapper...og helst der hvor jeg er. Det er svært at snige sig ind over et tastatur, men det lykkedes til sidst ;-)
Jeg har købt den skønneste tut hos :http://paperphenomenon.blogspot.dk/
Den fylder 59 sider, så printeren kom på overarbejde. Det er vist heller ikke et album som man kan lave hen over en eftermiddag, og mit engelsk rækker ikke heeeelt til at forstå alle ordene.
Papiret som er fra Teresa Collins, måtte jeg til England for at finde...Jeg valgte dog en anden af hendes serier, som passer bedre til min "stil". Den hedder Memories og er vældig sød, synes jeg.

11 kommentarer:

 1. Lækkert projekt og meget flot papir... nogen gange gi' tingene sig selv når man arbejder med de helt store TUT's... og ja det med katten kender jeg kun alt for godt... hi hi... altid dejligt at få hjælp af et uld-ører...

  SvarSlet
 2. WOUW det album ser bare rigtig lækkert ud. Har selv købt et par stykker af deres album, og de er bare såå fede, og de plejer at være meget nemme at forstå, men hvis der er noget, du ikke forstår, er du meget velkommen til at skrive, så hjælper jeg dig gerne med at forklare det på dansk, så bare råb op.
  Det er da bare alle tiders billede, du har været heldig at få af missen her, de har det bare med at finde de sjoveste steder at sove ha ha ha.

  SvarSlet
 3. Uha Teresa Collins laver nogle super skønne serie så jeg glæder mig til at se dit album. God mandag

  SvarSlet
 4. Super flot farve serie du har valgt. Glæder mig til at se det færdige resultat på din blog :o)

  SvarSlet
 5. Det ligner et spændende projekt, så jeg glæder mig til at se det færdige resultat:-))))
  God sommer
  Knus Lise

  SvarSlet
 6. Det sr super spændende ud, lækkert papir og dejlig mis.

  SvarSlet
 7. Et spændene projekt, men jeg kan ikke lade være med at sidde og grine af din "sutsko" han/hun er vidunderlig, og ligner min Rufus som helst skal ligge på det papir jeg er ved at klippe/skære i. knus morkaren.

  SvarSlet
 8. Det ser godt ud. Glæder mig til at se dit album. :-)

  SvarSlet
 9. Nøøøjj nogle fede ting til dit album!
  Det skal nok blive rigtig godt :)

  SvarSlet
 10. Ser virkelig lækkert ud, glæder mig til at se hvad du får lavet :-)

  SvarSlet
 11. Spændende at se resultatet :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)