onsdag den 17. juli 2013

Så er der hundevapser ;-)

Her er Jack, vores lille nye "nevø"...Ungernes tante Pia og onkel Henrik har fået en lille efternøler, han er her 8 uger og er en schapendoes...Kan I huske Jack fra "det lille hus på prærien" ?
 Jack 8 uger.
Dette billede er taget i søndags, og han er vokset meget...fået lange ben og brede poter. Nu er han så 15 uger og er super skøn. Han kan grave fine huller i haven og er allerede meget dygtig til træning ;-)
 
Som enhver kattekender sikkert kan se, er den en smule usikker på hvad det er der blæser rundt i haven...Er det en kat ? eller en hund ?
De 2 yngste af vores katte har taget godt imod lille Alma og synes hun er ret spændende.
 
- og her er Alma...vores "barnebarn". Mikkel og Julie har købt en lille cavalier king charles spaniel. Hun er lækker, fin og rød...
 Det her er det nyeste billede jeg har af hende - hun er ca. 12 uger ...

 Her er hun 8 uger og en farlig bandit når hun leger. Hun er lille bitte og meget lærenem og er allerede ligesom Jack, meget dygtig...Hun er så sød at man er lige ved at smelte når hun kigger på en, med de store brune øjne. Jeg skal ikke have hund igen, men jeg må indrømme at hun har rokket gevaldigt ved min mening om små hunde (den sidste vi havde, var en newfoundlænder)

9 kommentarer:

 1. Skønne, skønne billeder

  SvarSlet
 2. SMELTE.... og jeg skal hverken have hund eller kat igen - men hold da op hvor er de nuttede allesammen. Knus =0)

  SvarSlet
 3. Nårhhh hvor er de bare søde. :-)

  SvarSlet
 4. Åhhh de er bare skønne når de er så små :-)
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 5. Det er vidunderlige dyrebørn du viser i dag, jeg bliver helt blød og skal heller ikke have flere dyr når min gamle "Fusse" siger farvel. knus morkaren.

  SvarSlet
 6. Hvor er det nogle dejlige 4 benede venner du har.
  Jeg skal heller ikke have nogle dyr, desværre har jeg allagi :0)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 7. Nej hvor er de sååååå søde, ha en fortsat god sommer, og kort med papir rester er super fint, enkelt men elegant, fortsat god sommer, mvh Vikki

  SvarSlet
 8. Nåååååhhhh hvor er de dog cute!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)