søndag den 2. februar 2014

Små indkøb :-)

Jeg er ikke så flittig med bloggeriet, må indrømme at det irriterer mig grænseløst at jeg ikke kan tage ordentlige billeder i vintermørket.
Fremover må jeg gemme den slags til weekenderne...
Her vil jeg først vise jer de skønneste små "bottons" som jeg har købt her, jeg havde et lille lager i forvejen som jeg har tænkt mig at bruge på Project Life.

(det ser næsten ud som et sort/hvid billede - det ER de atså ikke)

 Her har jeg lavet et lille eksperiment med hjemmelavede enamel-dots (eller hvad de nu hedder) Det er Liquid Perls som har fået lov til at størkne på en fotolomme et døgns tid. Det virker :-)


 Her blev jeg nok grebet lidt af stemningen på Mona´s blog. Jeg er helt vild med hendes stil i Project life og løsningen på alle problemer er glimmer og pailietter...I LOOOOVE bling.
Fandt en butik i England hvor man kunne købe små portioner, men da de landede i postkassen kunne jeg godt se at de ikke havde været så billige som jeg troede...Men fine - DET er de...
 

- Til sidst har min kreative far været på spil igen. Alle mine taperuller ligger normalt i en stor Greengate kagedåse - og der ligger de jo godt ! Jeg får ikke brugt tingene når de er gemt af vejen, så det her blev løsningen. Det er en skøn ting der pynter og jeg bliver i så godt humør af de dejlige farver.
5 kommentarer:

 1. Fine indkøb, jeg er også helt skudt i palietter :)

  SvarSlet
 2. Sikke fine ting... Og sikke kreativ du har været med enamel dots den må jeg prøve at huske.... Og din far er da også kreativ, ville egentlig gerne have sådan en, men tror alligevel at det bliver bøvlet med al den tape jeg har :)

  SvarSlet
 3. Det er nogle lækre ting, du har købt! Dem kunne jeg også godt bruge!
  Han er godt nok kreativ din far!! Fedt stativ!
  God aften

  SvarSlet
 4. Dejlige indkøb og hjemmelavede enamel dots er da genialt!! Det må prøves. Godt at din far sådan kan sikre dit gode humør med friske farver på scrapbordet..hi hi..

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)