tirsdag den 8. april 2014

Scrap a mania

 
Jeg vil sige tusind tak for en super god weekend til Lisbeth Z og Rikke Bagger, og alle deres hjælpere. Det var som sædvanlig et arrangement i særklasse, jeg kan jo bare gentage mig selv fra alle de andre gange vi har været afsted :-)
. Tusind tak til alle butikkerne for deres fristende udvalg, flotte præmier og tilbud  -  Tusind tak til mine med-scrappere ved bord 14 for godt selskab, og ikke mindst Tusind tak til alle jer som kom og fik et knus og en lille snak ;-)
 
- og som altid på denne blog: hvis I ser jer selv på et billede fra dette arrangement, og helst vil være fri, så send mig en mail, så fjerner jeg billedet...

  Gitte Y er i gang med et kort til OSH-kort konkurrencen, mere om den én af dagene...
De oplagte Bingoværtinder...
 I vores goodiebag lå der blandt andet denne lille badge - en sød lille ting til blusen. Der lå også fine gaver fra butikkerne, rabatkuponer, program for weekenden, en lille snack og orientering om konkurrencer og kurser.
 Fniiiissss...
 Endnu mere fniiissss...


Charlie og Fifty var på pletten og fik en rigtig fin portion kort med hjem til OSH, hvor mange vil jeg ikke røbe her, det bliver sikkert fortalt på bloggen en af dagene.


 Min søde sidekammerat Margit var ligesom jeg, i gang med at afprøve det sidste nye fif. Nu er der så dukket et helt nyt op i dag og det skal da også prøves :-)

I morgen viser jeg præmien i en konkurrence som jeg vandt :-)10 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud overalt, og sikke mange flotte billeder, du har fået taget.

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder, og tak for knus og snak, det var meget hyggeligt :0)

  SvarSlet
 3. Gode billeder af al hyggen. Det føltes ellers som om vi var mange flere, men de er måske taget efter gæsterne gik hjem :-)

  SvarSlet
 4. Dejligt at du er hurtig på aftrækkeren så vi kan se nogle billeder når vi andre ikke husker det så ofte. TAK for en hyggelig dag. Vis også bare din OSH præmie - "vi vil se den på". =0)

  SvarSlet
 5. Fine billeder af den gode stemning på SAM. Og dejligt at se dig igen, Mette :o) Noget værre øv, at vi bor så langt fra hinanden!

  SvarSlet
 6. Man ser sagtens at det har været en skøn weekend, med butikker inden for rækkevide og masser af scrapsnak, jeg forstår godt hvis du er træt når du kommer hjem. knus morkaren.

  SvarSlet
 7. Der er da ingen tvivl om, at her hygges. Tak for kigget.

  SvarSlet
 8. ja i hygger da osse 100 % næste gang vil jeg osse besøge messen nåede det desværre ikke denne gang.

  SvarSlet
 9. Der hygges igennem : ) tak for super hyggelige billeder : )

  SvarSlet
 10. Selv tak for hyggeligt selskab ved bord 14, og tak for de mange billeder. Så kunne jeg lige genopfriske den dejlige weekend det var i sidste weekend. God påske 😄

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)