fredag den 11. april 2014

Shopping til Scrap a mania

Sparegrisen blev smadret og her kan I se hvad jeg fik købt. Nu er der indkøbsstop...Jeg skal lave 100 kort/ting før jeg må shoppe igen :-)
Til min forbavselse opdagede jeg at der var 2 butikker som jeg ikke fik handlet i, hvordan pokker det kunne ske, aner jeg ikke ???? Det må jeg indhente til vinter når vi ses til scrap a mania igen (hvis jeg har fået lavet de 100 ting)
 Den skønneste Chevron die.
En masse kort til Project Life og en mappe. I goodiebaggen lå der en lomme fra Becky Higgins incl kort fra Unik Scrap. Jeg var så heldig at få lommerne fra nogle scrappere som ikke er hoppet på PL-bølgen. Heldige mig - igen !
 Her er lidt papir, bogstaver og Donna-skabeloner.
 Dims og blomster.
 En hel bunke skønne stempler, store og små.
 Nogle super fede dies som jeg glæder mig til at få brugt.
 I Goodiebaggen lå der også nogle bitte små stempler - er de ikke bare nuttede ?
Her er noget nyt (for mig) smarte runde "prik-tusser" som man kan putte glossy accent på og noget embossingpulver med en slags maling i...fedt til mine vintageprojekter :-)

9 kommentarer:

 1. Dejlige ting du fik med hjem fra Roskilde :0)

  SvarSlet
 2. Hold da op, som du har shoppet! Og du fik også købt et par "prik-tusser" ;o)
  Glæder mig meget til at se, hvad du får lavet med det pragtfulde Mama Elephant clear stamp set. Og så var det selvfølgelig pragtfuldt at se dig igen, Mette :oD

  SvarSlet
 3. WAUW jeg tror da godt nok, der er nogen, der rigtig har shoppet igennem derovre he he he. Jeg glæder mig godt nok til at se, hvad du får lavet ud af alle de lækre sager her.
  Det lille ugle stempel er simpelthen bare for cute. Hvor er det fra??? Det kunne jeg goddt tænke mig at få fingre i he he.

  SvarSlet
 4. Tillykke (hvis man kan sige det sådan) det er da nogle fine indkøb, især den nye Kantklipper, er jeg vild med. Og nu kan du lime sparegrisen sammen og begynde at spare sammen til næste gang. Knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Tillykke med gevinsten, wauw for nogle skønne indkøb, du kan da hurtigt lave 100 OSH, og så må du handle igen:-)))))))) lækre kort du har lavet og tak for sidst. Det var super hyggeligt at hilse på dig igen. Glæder mig allerede til vi skal afsted igen:-)))))))))
  God påske til dig.
  Knus Lise

  SvarSlet
 6. Wau......æv, nu blev tastaturet vådt........
  Tillykke med alle herlighederne og god påske.

  SvarSlet
 7. Sikke en masse lækre ting, du har købt!
  Kant punchen var jeg også lun på, men man kan jo ikke købe alt, Suk;)

  SvarSlet
 8. Det er da rart at se, at jeg ikke er den eneste som har shoppet amok! Fine fine ting du har fået købt dig. Og mon ikke målet med de 100 kort nok skal nås langt inden!

  SvarSlet
 9. For søten du har givet den gas. Fed fed border punch. Du kommer vist ikke til at kede dig længe :O)
  God påske

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)