torsdag den 9. august 2012

Papertrey Ink stempler

Som nogle af Jer sikkert husker, har jeg bundet en mindre formue i stempler fra Papertrey Ink, og her er de første forsøg på at lave nogle kort efter den "opskrift" som jeg så i et blad fra USA og som jeg har liftet groft. Efter de første 3 kort kom jeg i tanke om at teksten "Happy Birthday" nok ikke er den bedste til OSH-kort. Man har jo ingen anelse om, hvor længe kortene er undervejs, så chancen for at det rammer plet på en fødselsdag, er meget lille.

Så måtte jeg igang igen, og denne gang kom der et "sending smiles" på...det passer nok lidt bedre. I nogens øjne er farverne nok lidt "fesne", men da lyserød er min yndlingsfarve, valgte jeg dette skønne papir fra Panduro, som jeg fik meget billigt.

15 kommentarer:

 1. Hvor er det da vildt sødt med de borter med stjerner. Og totalt lækre farver du har lavet kortene og stempelmotiverne i!

  SvarSlet
 2. Det ser da KANON godt ud med de borter og stjerner og tekster...
  De bringer glæde, hvor de når frem...
  Jeg leger stadig med OSH-jul...!! =0)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare super flotte dine osh kort

  SvarSlet
 4. De er super søde de kort, og det ser bare så godt ud med den stjerner. Har glædet mig til at se de kort.

  Rigtig god dag til dig

  SvarSlet
 5. Det ER altså en fine stjernebort - selvom også told(u)væsnet fik stjerner i øjnene i forbindelse med dit køb =0). Og ja du har lidt ret - Til lykke kan gå til en masse andre ting en fødselsdag, men der er selvfølgelig altid nogen der skal sende et fødselsdagskort selvom det måske ikke kan ramme dagen. LÆKRE kort og god ide med den anden tekst du valgte. KH

  SvarSlet
 6. Dejlige farver - ikke spor fesne. Skønt med de Papertrey stempler - jeg tror jeg har samme blad som dig - men ingen Papertrey stempler..... endnu :)
  Jeg synes dine hjælpere ser søde ud, måske skulle du bruge dem til poteaftryk på et par kort? ;)

  SvarSlet
 7. Sikke da flotte kort - med skønne farver. Hvad skulle der nu være galt med den kulør ???
  Egentlig tankevækkende det du skriver om tillykke på OSH-kort. Det var dem jeg havde flest af i kassen til Charlie forleden. Så måske skulle jeg finde på lidt ny tekst, der kan bruges til flere anledninger.

  SvarSlet
 8. Hi all World historical events,Android apps tamil news,World news on android Breaking news for iphone

  SvarSlet
 9. Åh, hvor er de fine!! og så med de dyrebare Guldstempler :)
  Jeg kan rigtig godt li' de dejlige farver på kortene.

  SvarSlet
 10. Sikke nogle søde kort og du må sørme også få lavet en masse med de stempler, så de tjener deres værdi ind...hvis det er muligt...lol..

  SvarSlet
 11. Hvor flot og energisk, hvordan er renten på din bunden formue? kan det svare sig at købe stempler der? knus morkaren.

  SvarSlet
 12. Rigtig søde kort i dejlige farver!!

  SvarSlet
 13. Super søde kort og rigtig gode farver :-)

  SvarSlet
 14. Jeg synes, at det er nogle dejlige friske farver og flotte kort. Jeg er sikker på, at alle OSH modtagere vil blive glade for et fødselsdagskort, selvom det ikke kommer lige på dagen.

  SvarSlet
 15. Det er da nogle fine farver og ikke fesen :-) Kortene er super søde.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)