lørdag den 21. december 2013

21. december 2013

Rikard skulle på arbejde i dag - og jeg valgte at bruge et par timer på at rydde op...De sidste par uger er mit scrapværelse blevet brugt som losseplads :-))))
Da jeg skulle i gang med at pakke julegaver ind, var de simpelthen blevet væk i al rodet - så der var ingen vej udenom....

Felix, Trunte, Sisse og Sutsko fik deres julegave på forskud - og et eller andet siger mig at der er puttet "katteurt" i den lyserøde pind, for de skiftes til at stikke af med den og rulle sig ovenpå den.


11 kommentarer:

 1. ak ja, det kender jeg godt sådan et bord - der står et magen til hjemme hos mig. Og de få dage jeg har juleferie, orker jeg næsten ikke bruge på at rydde op - det er ikke fair! Men skubber jeg bunkerne længere ud til siden, ryger de yderste på gulvet, så måske bare jeg skulle tage mig sammen og få det overstået?!
  Mange glædelige julehilsner fra Tina M.

  SvarSlet
 2. Sikke en lækker mini-løve, du har :)
  Har du ... 4 af den slags? Hvilket leben :D
  Ja, der ligger en del på dit bord... haha
  Julehilsner Diana

  SvarSlet
 3. Jeg kender kun alt for godt det der mærkelige fænomen med at scraprummet blir omdannet til losseplads sådan helt af sig selv - jeg fatter ikke hvordan det går til...:-) :-)

  SvarSlet
 4. Åhhh kender det alt for godt, det med at pladsen bliver til losseplads... Jeg måtte også rydde op på min plads i denne uge så jeg kunne være der igen :)

  SvarSlet
 5. du fik da hjælp til at rydde op :-)

  SvarSlet
 6. Hvorfor skulle dit scraprum se anderledes ud end vores andres:-))))))))))))
  God arbejdslyst:-))))

  SvarSlet
 7. Jo jo mit bord ser ligedan ud, sådan er det jo når man er kreativ ;o)))
  Dine katte er bare så søde :o)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 8. Ja, mit hobby rum ser også sådan ude, må heller set i gang med at rydde op så er det klar til produktion i den nyt år, ha en rigtig dejlig jul samt godt nyt år, mvh Vikki

  SvarSlet
 9. Ja, din bombe ligner min, eller lignede for jeg har også været igang med at rydde det meste væk ;O))))))))

  SvarSlet
 10. Nej nej for et rod. Vi andre har jo altid pinlig orden i vores scraprum...... Nej lad så være at vække mig, jeg drømmer lige så dejligt ;))

  SvarSlet
 11. Der findes ikke noget bedre end et godt rodet scrapbord...her hos mig betyder det at kreativiteten flyder...men når jeg så er færdig med et igangværende project, skal der ryddes op...ellers kan jeg ikke finde kreativiteten igen. Underlige vaner man har, ikk´?

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)