fredag den 10. december 2010

Her er anledningen ;-)

Kæmpe knus...lad mig lige kigge lidt på dig...Åh,- jeg havde helt glemt hvor høj du er...!!!
Flot rødt skæg forøvrigt ;-)

God eftermiddag...her har I anledningen til min blog-Candy, omend i en langskægget version !Vi kørte til lufthavnen i nat og hentede Mikkel, så han kunne komme hjem og holde jul. Det er intet mindre end fantastisk dejligt at se ham igen. Fuldstændig som forventet er det den bedste dag i 2010, og jeg har sovet roligt, (de få timer det kunne blive til) indtil vi skulle på job og i skole. Det var en fornøjelse at slukke for "nød-telefonen" og lægge den langt væk !8 kommentarer:

 1. Åh hvor er det godt for jer at han er hjemme på leave! :)...kan godt huske følelsen når man står i lufthavnen og han så endelig er er :)
  Hils Mikkel rigtig mange gange fra en anden soldater-mor :)

  SvarSlet
 2. Hvor fantastisk.. man sidder og bliver helt rørt når man ser på billederne... Kan godt forstå at det er den bedste dag i 2010. Tør slet ikke drømme om hvis man lille pige en dag skal i krig ;)

  SvarSlet
 3. Åhhh det er jo intet mindre end fantastisk - jeg kan dælme godt forså, det er den bedste dag i 2010 <3

  SvarSlet
 4. hvor dejligt for dig !!!! kan godt forstå det var en fantastisk dag

  SvarSlet
 5. Ja, intet at sige til at det var årets bedste dag!! Får helt tårer i øjnene. Gruer for at det en dag bliver mig der skal vente så længe på mine børn. Indtil videre har det kun været gode, og det kan være hårdt nok! Velkommen hjem til ham, og velkommen til "overfladen" til dig :)

  SvarSlet
 6. Dejligt at ha ham hjemme igen :) Kan godt forstå du er glad.

  SvarSlet
 7. Hurra hvor er det nogle skønne billeder : ) dejligt at få ham hjem igen, forsår godt det er den bedste dag i 2010. Håber i får en super tid og jul samme, og at du får indhentet en masse søvn.

  SvarSlet
 8. sidder lige og kniber en tåre. Kan godt forstå at det er en god dag for jer. Håber I får en rigtig god og hyggelig juletid.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)