tirsdag den 12. april 2011

Imaginisce...

Jeg tror at denne serie hedder Splash dance, eller noget i den retning. Hele serien, samt stickers og stempler kom i min månedspakke for lang tid siden. Jeg er helt vildt med serien og jeg "sparer" på papiret, og det bliver kune klippet i, ved helt specielle lejligheder ;-)

3 kommentarer:

 1. Hvor er det flot... lækkert papir( tror faktisk også jeg har noget liggende ). Det ser så fin ud med borten og taggen med 5 tallet!!!

  SvarSlet
 2. Det er sandelig også noget lækkert papir. Og flot kort du har lavet med den fine bort og dimsen med 5 på er rigtig fin.
  Jeg kan godt genkende dit "sygelige forhold" til et stykke papir. Hihi...Jeg har også gemt noget lækkert papir til en særlig lejlighed, men den er aldrig kommet, og papiret er nu ret slidt i kanterne, og egentlig er der kommet så mange fine nye stykker...så det ender nok i rest-bunken....Hvor dumt !
  Hav en dejlig dag. Trods øsende regnvejr.

  SvarSlet
 3. Det ark har jeg også - jeg har fået det af Gitte Y som en gave - og har et helt specielt LO i tankerne - og desværre KUN i tankerne. Men lad os nu se om det ikke bliver brugt på et tidspunkt.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)