søndag den 7. august 2011

Sikke noget lo.. !

Netop hjemvendt fra en varm uge i Bulgarien, må jeg indrømme at det ikke var den rette kur på føromtalte lungebetændelse. Aldrig har jeg været på en ferie som var SÅ begrænset, pga dårligt helbred.
Penicillinen gjorde sin virkning, og jeg var feberfri efter en uge, men jeg "hiver" stadig efter vejret, og hoster voldsomt (især om natten)...
Energien er væk og jeg er træt som bare pokker. Det bliver hårdt at starte på job igen i morgen efter en uges sommerferie. Kroppen (og humøret) er tydeligt mærket af mangel på søvn gennem 5 uger.
Jeg får rasende travlt på mit arbejde indtil 1/9, med mange timers overarbejde, så der bliver krydset fingre, ben og arme for at jeg får det bedre i løbet af kort tid.
Tusind tak for alle jeres søde kommentarer og gode råd ;-) -det luner, og hjælper lidt på hosten ;-)

4 kommentarer:

 1. ØV så - jeg ville nok liiige runde en læge endnu engang - for det skulle jo gerne gå den rigtige vej lidt hurtigere efterhånden. Siger det kun fordi jeg tidligere var dansk mester i at rende for længe med lungebetændelser og nogen gange skulle jeg faktisk i antibiotikabehandling MERE end en gang - så overvej det lige - så må job være job et par dage længere om nødvendigt. DEJLIGT at have dig hjemme igen - ses vi i Tåstrup???

  SvarSlet
 2. Øv øv... siger som Charlie, om du ikke lige skulle snakke med lægen før du farer så hårdt på jobbet.
  God bedring!!!

  SvarSlet
 3. Øv da osse.
  Jeg kan kun tilslutte mig de to ovenstående kommentarer. Du skal i hvert tilfælde være sikker på at lungebetændelsen er væk. Og så må du indstille dig på et længere efterforløb - og det kan sagtens vare ½ år......
  Pas på dig.

  SvarSlet
 4. øv øv og 3 gange øv - det er bare rigtig surt at være syg i sin ferie. Jeg håber du nu er kommet over det :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)