fredag den 6. januar 2012

Rom, minialbum
Jeg skulle deltage i en udfordring, hvor man skulle have noget om sig selv ! For mit vedkommende blev det til et minialbum fra vores Rom tur, men kun med billeder af mig . Vildt underligt, da vi plejer at tage 500-700 billeder på vores ferier, og jeg er højst med på 5 af dem. På denne ferie, havde vi ikke børnene med (for første gang) og vi var begge 2 udstyret med et kamera ;-) Konkurrencen var for længst overstået da jeg fik snøvlet mig færdig, men her skal I se hvad jeg fik lavet. I dag kommer de første 5 sider, de efterfølgende kommer i morgen og i overmorgen.

5 kommentarer:

 1. Godt nytår...Det er rigtig flot, glæder mig til at se resten ! Skriver du ikke lidt om, hvad du har brugt af fine ting og sager...

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare et fedt album - så mange lækre detaljer. Og nogle dejlige farver. Glæder mig også til at se resten:-)

  SvarSlet
 3. Den der med "hvis jeg nogensinde finder ud af det her" holder ikke rigtig længere Mette, du har lavet det flotteste minialbum i de dejligste farver, så alt ialt så går det jo rigtig godt. v.g. morkaren.

  SvarSlet
 4. Super lækkert album!
  God weekend.

  SvarSlet
 5. wauuu det super lækkert og kender godt det der med at finde billeder med sig selv fra ferien det altid fam. der på og ik´ mig ses vi i høj tåstrup d. 4/2 sanne

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)