fredag den 25. maj 2012

Rådyr i haven


Fredag d. 11 maj om aftenen stod jeg og lavede kort til OSH, og vores hoveddør stod åben. Jeg hørte noget pusle i vores perlesten og troede at det var Felix, vores kæmpekat som var på vej ind. Lige pludselig står der et rådyr og kiggede på mig ½ meter væk. Jeg prøvede at række ud efter kameraet, men nåede ikke at tage et billede før den var gået videre. Desværre gik fjolset ud på vejen istedet for at gå tilbage i vores have. Den gik på opdagelse hos naboerne og jeg måtte ud på vejen og signalere til bilisterne at de skulle køre laaaangsomt, for jeg véd jo at den kommer tilbage ad samme vej, jeg ville være rigtig ked af det hvis det blev påkørt. Vi har en buk og 7-9 damer, til at gå i engen, som vi kan se fra vores køkkenvindue. Sidste år stod vi og så da de fødte deres lam (med kikkert). Dejligt at have naturen så tæt på, selvom vi bor midt i byen ;-)

7 kommentarer:

 1. århhh hvor er du heldig

  SvarSlet
 2. Utroligt. Sikke en fin oplevelse.

  SvarSlet
 3. Ej hvor hyggeligt:)

  Ja jeg har lavet deres monogram på pc:)
  Rigtig god pinse

  SvarSlet
 4. ej altså simpelthen så hyggeligt. dejligt med natur på dørtrappen. du ønskes fortsat dejlige pinse her fra mig

  SvarSlet
 5. Fantastisk at opleve sådan nogle fede øjeblikke - Jeg køre igennem skoven hver morgen og er glad hver gang jeg ser synet af de skønne dyr.

  SvarSlet
 6. Woww hvor sjov en fantastisk oplevelse..

  Det fantastisk at opleve dyrene i naturen på den måde..
  Utroligt så nysgerrig den har været.. tænk hvis den havde stået bag dig lige pludselig.. Tror jeg havde fået et kæmpe chok :)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)