onsdag den 5. september 2012

Flagdag 5. september 2012

I dag er flaget hejst i ære og respekt for vores udsendte soldater, for dem der blev såret i kamp og for dem vi har mistet.
Der er i dag et fint udbud af arrangementer rundt omkring i danmark, som ser
spændende
ud ;-)
God flagdag til alle Jer

5 kommentarer:

 1. Ja, og jer er at finde på strøget og rådhuspladsen i dag:o):o).

  Hav en god dag alle sammen

  SvarSlet
 2. Fifty og jeg flager derhjemme og jeg deler lige om lidt et indlæg på FB - men jobbet forhindrer mig desværre i at deltage - næste år vil jeg snuppe en fridag og være med sammen med Fifty. =0)

  SvarSlet
 3. Jeps her er vi meget enige om at det er så godt deres insats bliver markeret :) I kan rolig være stolte af jeres unge mennesker

  SvarSlet
 4. Jeg er helt enig i at det er godt at deres indsats bliver markeret. Det manglede da bare. Vi skal være stolte af vores soldater og andre der arbejder ude i felten:-)))))

  SvarSlet
 5. Det er først nu, jeg finder ud af, hvem af OSH-pigerne det er, det har haft en søn i Afghanistan. Selv har jeg en datter af sted i øjeblikket. Mette er leder på 'kuffen' (KFUM's soldatemission)i Camp Bastion og prøver efter bedste evne at gøre hverdagene hyggelige og sjove for de soldater, der er udstationeret der. Det er anden gang, hun er af sted. For et par år siden var hun der 10 måneder og denne gang bliver det et halv år.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)