torsdag den 11. oktober 2012

Fornemt besøg...

Jeg havde aftalt med Fifty at han skulle kigge forbi Vemmelev når han havde været til Convention i Middelfart i lørdags. Der stod en hel kasse julekort og ventede på ham, og da han endelig dukkede op, havde han taget Charlie, Gitte Y og Heidi med...Det var sørme da godt at jeg havde bagt kage, for det var jo lidt synd hvis de skulle sidde ude i bilen og fryse imens vi fik kaffe ;-)
Lille "Sutsko" var ikke helt tryg ved Fifty, desværre nåede jeg ikke at få et billede da han langsomt sneg sig ind på "Bamsen" i militærtøj...det så ellers sjovt ud !
Han sidder hos og PÅ Celine ALTID. Når hun ikke er hjemme, traver han hvileløst omkring. Når hun skal læse lektier, sidder han hos hende som her og når hun sidder ved computeren, hænger han hen over hendes arme. Når hun sover, ligger han på hendes mave og hvis hun vender sig i søvne, kravler han op på hendes hår.

9 kommentarer:

 1. Ej hvor fedt.
  og den kat er da vist lidt en tryghedsnarkoman? hehe.

  SvarSlet
 2. aj hvor sødt, den mis er da bare for kær..

  SvarSlet
 3. Man får en klump i halsen når jeg læser om Celine og Sutsko, han er meget kær, og godt Celine ikke bliver træt af ham, min Fusse er også et hængetræ når jeg sætter mig ned. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Hyggeligt med besøget. Skøn kat

  SvarSlet
 5. Så hyggeligt det ser ud :) Og jeg vil vædde på at Fifty fik masser af kort med fra dig.
  Sød misser.
  God weekend.

  SvarSlet
 6. Ja han er en flot kat og skægt så det ud da han tjekkede Fifty ud. Mon han tænkte det var en rival? Tak for kaffe - sødt af dig at du ikke lod os sidde i bilen ;)

  SvarSlet
 7. HEJ igen - ja TAK for sidst - det var superhyggeligt og "bugger" jeg nåede heller ikke et foto af Sutsko da han legede "rovdyr" og sneg sig ind på Fifty. Men Fifty siger de er venner alligevel. =0) Og tak for alle kortene til dig og resten af holdet.

  SvarSlet
 8. Ja, så bliver det ikke mere fornemt.
  Selveste chefen med følge....haha. I har garanteret hygget jer. Og du har garanteret sendt en vildt masse kort med hjem til HQ.
  Dejlige billeder.

  SvarSlet
 9. Nøjj det ser ud til i har hygget, godt du havde bagt ;-) Sikke en sød kat :-) god søndag til dig :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)