torsdag den 6. december 2012

Scrap´a´mania


Her kommer lige lidt flere billeder fra den sidste weekend i november i Roskildehallen. Først de veloplagte Bingoværtinder, Charlie og Bina, som stod for sjov underholdning mens butikspersonalet og arrangører var ude og spise. Jeg vandt som sædvanligt ikke en disse...(Men som nogen af jer har opdaget, har jeg held i lodtrækninger....Jubiiiiii - jeg har vundet en billet til Scrap´n´dream i Høje Taastrup, inde på OSH´s blog..yup yup...
Der kom besøg fra Tyskland, det var min FIF-redningskvinde Cecilie, som kom og afleverede 2 punches som jeg havde købt af hende. Snelandskabskort med stjernehimmel, det er sååååå sødt ! Alle Cecilies fif er printet ud og hænger over min scrapplads, det er guld værd når man er gået lidt i stå (- det gør jeg tit)


Fifty stod ikke og kedede sig, der kom en masse forbi med kort til lodtrækningen og dykkede i vingummikufferten, når de nu alligevel var der ;-)

8 kommentarer:

 1. Sjovt at se billeder fra jeres dejlige dag på SAM. '
  Og tillykke med din gevinst. Så er du da sikker på en plads.
  God 6. dec.

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med din gevinst, det er da dejligt nu der er udsolgt:0).
  Kan du have en god dag.

  SvarSlet
 3. Tillykke med gevinsten dejlig gave at få : ) og skønne billeder fra SAM
  Rigtig god 6 dec : )

  SvarSlet
 4. Tillykke med gevinsten. Fortsat god decemberdag.

  SvarSlet
 5. Tillykke med gevinsten.....skønne billeder fra en skøn weekend:-)))

  SvarSlet
 6. det ser ud som om det var en rigtig hyggelig dag

  SvarSlet
 7. Dejligt med et gensyn fra SAM. Og et stort tillykke med billetten til Scrap and dream. De billetter er jo ikke til at opdrive.

  SvarSlet
 8. Tak for billeder fra SAM jeg må absolut kom til en "en dag" tillykke med billet det var velfortjent.God weekend Mvh Vikki

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)