lørdag den 4. maj 2013

Indkøb

Jeg synes ellers ikke jeg fik købt særlig meget, men lidt blev det da til alligevel. Kortkassen blev tømt og nogle af de ting der står på ønskesedlen blev slettet ;-)

 Hos Love2scrap købte jeg dies og papir.
Hos Unik fandt jeg stickers som passer til de skønne nye børneserier fra echo park, et par dies og lidt cowboybuksepapir.
Her har lige sneget sig et nærbillede ind af de nye stempler jeg købte hos Scrapdesign, er de ikke fede ?
Jeg var på sy-kursus hos Donna, som var med Scrapper på tur til sjælland. Jeg har samlet på hendes skabeloner i årevis og set mig sur på alle de syninger. Nu har hun vist mig hvordan det skal gøres, så det bliver pænt, så nu er den helt store produktion gået i gang. Derudover fik jeg et par stempler og den mest nuttede lille bitte die med et helt alfabet på. Den var godt nok lidt halv-dyr, men indtil nu har jeg brugt den så mange gange at den er "tjent hjem" ;-)
Hos Jette fra Scrapdesign købte jeg stempler, dimser og bånd. Hun var så sød at tage vareprøver med til mig (servietter). Hun har nemlig et firma som sætter tryk på servietter, og vi købte nogle til Celine`s konfirmation for 2 år siden. I fredags da vi var til Shania´s konfirmation, havde hun også været i gang. I kan se dem her. 
Hos Scrapfactory var jeg heldig at finde en die til halv pris, samt en masse dimser som jeg manglede !
Gitte fra Hobbyboden havde taget en pose med forudbestillinger med til mig, og selvfølgelig et sæt af de nye stempler som hun har designet til Operation Skriv Hjem.
De skønne danske tekster er anvendelige til stort set alle slags kort og de blev taget i brug allerede samme dag.
Hos Picturing The World fik jeg lidt plastiklommer til mine "masker" og et par andre småting.
De fede Bingoplader fandt jeg på byttebordet og dem glæder jeg mig til at bruge i et minialbum.
Det her blev ikke købt til SAM, men i Pandurohobby i fredags. Som nogle måske husker vandt jeg et gavekort og det har jeg fået brugt på en masse lækre ting. Papir til årets konfirmationskort, 2 skønne nye Tilda blokke, et læs eyelets og 75 ark ensfarvet karton. Blokken med det ensfarvede karton kostede kun 149,95 !!! Det er 2 kr pr ark...vildt billigt !

8 kommentarer:

 1. Wow nogle lækre indkøb. Nu har du da "lidt" at gå i gang med ;-) fortsat god weekend. Kh 10na

  SvarSlet
 2. Skønne, skønne indkøb du har gjort dig. God weekend.

  SvarSlet
 3. Nej, nej Mette du købte ikke så meget i de enkelte butikker, men når det så bliver lagt sammen blir det til noget, den kartonblok fra panduro har jeg også købt, den er skøn og billig, og iden med at bruge bingoplader til et minialbum er så fin syntes jeg, rigtig god weekend og fornøjelse med alt de fine nye grej. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Hold da op en masse dejlige sager. Syntes jeg kunne skimte "A hint of lime" alfabet die'en. Er selv super glad for min.

  SvarSlet
 5. hold da helt op med lækre sager du fik købt.

  SvarSlet
 6. Vildt lækre ting du fik købt og MEGET : ))) glæder mig til at se hvad du lavet
  God weekend

  SvarSlet
 7. Sikke en masse skønne ting du har fået købt. Glæder mig til at se hvad du får lavet af dem:-))))
  God weekend:-)))
  Knus Lise

  SvarSlet
 8. Du har købt en masse lækre sager! Der må være nok til et par dage, før du skal købe mere ; )
  God weekend.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)