torsdag den 19. september 2013

Nye dies

Jeg så et kort i et blad fra USA og har haft en større eftersøgning i gang for at finde de dies der blev brugt. De er virkelig lækre, den bedste kvalitet jeg nogensinde har set og de er røv-dyre...ikke mindst fordi jeg IGEN blev snuppet i 12-en !
 


Her har jeg testet dem...eller et par af dem, og er ved at finde fidusen. Der er "syninger" på alle dies´ne og det giver en god effekt. Jeg er i sving med en produktion til OSH og jeg kan se at øvelse gør mester :-)

13 kommentarer:

 1. De dies ser godt nok spændene ud, og sikke et flot kort.
  Det bliver spændene at se OSH kortene :o)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 2. Ærgerligt med den told, men det er da dejlige dies, den der laver en lille lomme, er smart, de store runde kunne du ikke få dem her i Danmark? Knus morkaren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre MorKaren, de kan ikke købes i Danmark. Hvis du kigger tæt på billedet, kan du se at der er "syninger" både indeni og udvendig på dien. Det er derfor den er så speciel :-)

   Slet
  2. Tak Mette, det kan jeg godt se nu, jeg har også nogle dies ønsker, men da jeg sidst undersøgte hvor i udlandet jeg kunne købe, skulle jeg give 100 kroner i porto for en dies til ca. 50 kroner, så blev behovet lidt mindre. knus morkaren.

   Slet
 3. Orv! De er da også lidt seje de dies!
  Kender alt for godt det der med at se noget man bare MÅ eje! *G*

  SvarSlet
 4. Virkelig flot - og ja kender jo alt for godt når der er nye behov - koste hvad det vil :D

  SvarSlet
 5. Wauw, hvor er de skønne dine kort og de lækre dies.

  SvarSlet
 6. Virkelig flotte resultater med de dies. Kan godt forstå du gik i gang med research for at finde dem. Tillykke med dem.

  SvarSlet
 7. Vi andre må jo være glade for at du betaler til det fælles;o) Tillykke med nyerhvervelserne. De er da rigtig flotte og giver et flot resultat.

  SvarSlet
 8. Virkelig spændende nye ting, du har købt. Det er sørens at nogen af os altid ender i 12eren.. Flotte ting, du fik lavet med dem.

  SvarSlet
 9. De dies ser super spændende ud og det er nogle lækre ting du har tryllet frem med dem ;O))

  SvarSlet
 10. rigtigt fine dies, koste hvad det vil ;O))

  SvarSlet
 11. De er SÅ fine - var der ikke en personlig hilsen denne gang? Pokkers at de kan så meget derovre på prærien og at vi åbenbart skal staffes hver gang - men til lykke med dem - og kan men ikke få en 12'er på anden måde - så må man jo "nøjes" med denne. fnis... =0)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)