tirsdag den 8. oktober 2013

OSH kort til Suså scrap


Ideén til snefnug-kortet fik jeg hos Dorthe/Pips, min udgave er lidt mere enkel, men ideén er supergod :-)
Til Suså Scrap var der 3 forskellige udfordringer/konkurrencer. Her vil jeg vise jer hvad der kom ud af den ene (de andre fortæller jeg om en anden dag)
Glennie, en af arrangørerne, stillede minuturet til en time og vi skulle se hvor mange kort vi kunne nå at lave til Operation Skriv Hjem. Vi var 25 damer og vi nåede at lave 251 kort i alt, som allerede er afleveret til Charlie, og måske allerede på vej ud i verden :-)
Jeg nåede at lave 18 kort, og kunne godt have brugt en time mere. Der blev lavet SÅ mange flotte og forskellige kort, det var helt vildt !

Der blev trukket lod 2 gange blandt alle kortene, og Rikke S vandt den første præmie som jeg havde med, og jeg vandt den anden præmie som Scrap´a´mania havde sponseret. En lækker pakke fra Basic Grey.


13 kommentarer:

 1. Fantastisk antal kort I fik lavet. Hold da op.
  Og dine kort er som sædvanligt rigtig, rigtig fine. Dem med snekrystallerne er da lige noget jeg vil huske på. Den model er bare smart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ideen med snekrystallerne har jeg fra Pipserier ;-) Hun har lavet de flotteste kort, som kan ses på hendes blog under 16. september.

   Slet
 2. Ja DE var fine og jeg kan se jeg havde genkendt dine korrekt. =0) FINT med præmier og godt du også selv vandt en - du har jo så tit glædet OSH med en præmie. God tirsdag.

  SvarSlet
 3. Fantastisk flotte kort, og hvor har i været flittige.

  SvarSlet
 4. Flotte kort. Det var sørme mange i nåede på 1 time!

  SvarSlet
 5. Dejlige kort og nye ideer igen, hvor er det
  bare skønt :o)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 6. Skønne kort og sikke mange I nåede....godt gået:-))))))

  SvarSlet
 7. Rigtig flotte kort alle sammen, og ja Pips er en evig inspiration for mange af os, med alle sine flotte kreationer, tror jeg, men dine er nu også ret seje.

  SvarSlet
 8. Skønne kort du har lavet!
  Du behøver skam ikke linke til mig - jeg er da bare stolt over du er blevet lidt inspireret hos mig. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig skal det nævnes hvorfra jeg fik min idé...så nu er der linket :-)

   Slet
 9. Super flotte kort. 251 det er da helt vildt og så kun på en time.

  SvarSlet
 10. Flotte kort. Det var godt nok mange i fik lavet.

  SvarSlet
 11. Sikke en masse kort på en time!! Det er slet ikke noget for mig, da jeg scrapper HELT vildt langsomt, men fedt at andre kan lide det og gør det!! Det er nogle dejlige kort du har fået lavet og det er skønt at vide, at andre har glæde af ens hårde arbejde.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)