onsdag den 11. december 2013

11. december 2013

Her kan I se (eller ikke se) hvad det her møgvejr gør ved mine billeder. Det er mørkt når jeg tager på arbejde og det er mørkt når jeg kommer hjem...Jeg hader efterår og vinter.
 - men det lille kort her, er til Lilje. Min veninde er lige blevet farmor for 4 gang til den yndigste lille pige som skal døbes Lilje. Her er det Bundle of joy fra Echo Park jeg har brugt.

16 kommentarer:

 1. Hvor er det dog fint og sødt.
  Selvom lyset absolut ikke er optimalt her om vinteren, synes jeg selv, jeg har "knækket koden" vha lamper og så kameraet i rette vinkel, så det ikke giver for mange skygger eller spejlinger :)

  SvarSlet
 2. Det er et rigtig sødt kort du har lavet. Og jeg kan godt forestille mig farverne......
  Du er ikke ene om at have fotoproblemer og det er så træls, når man nu selv synes, der er fine farver på ens kreation, og så det hele er trist og gråt på bloggen.....

  SvarSlet
 3. Hvor er det sødt og jeg kan let forestille mig farverne. Desværre er det jo et problem vi alle har i denne mørke tid, og det er godt nok svært at få rigtig gode billeder overhovedet selv om dagen synes jeg.

  SvarSlet
 4. Supersødt kort til Lilje. Jeg må også fotografere under lyset på køkkenbordet ellers ser mine også helt mørke ud og med blitz bliver det som et lyshav.

  SvarSlet
 5. Rigtig fint kort, og ja vi mangler sikkert alle noget mere lys når vi skal tage billeder af vores kortene. Alle mine julekort ligger og venter på lidt sol så nu må den gerne komme, de skal jo sendes , sidste dato er jo d. 22 :o))
  Knus Bodil

  SvarSlet
 6. Super sødt kort til en lille pige ; )

  SvarSlet
 7. Super sødt kort.
  Wauh, sikke mange kort I fik lavet:-)
  God aften

  SvarSlet
 8. Kært tøsekort og ugler er altid søde

  SvarSlet
 9. Det er et sødt kort, du har lavet.

  SvarSlet
 10. Super sødt! Og ja, jeg kender godt til skod fotos i denne tid....det er lidt af en udfordring og jeg er meget glad for min kontor(foto)lampe herhjemme.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)