torsdag den 29. januar 2015

Mit scraprum


Mit kontor er 4 x 4 meter. Langs den ene væg er der hylder, hvor alle mine ting står i kasser. Uden på kassen står der hvad den indeholder.
Jeg har en masse gallerihylder og alting har deres faste plads. Jeg er ved at finde på noget andet, det kommer der billeder af senere.

Alt (det meste) mit papir er sorteret efter mærke. Det er mest de komplette serier. Løse ark er sorteret i farver. Det fungerer godt. Jeg har acrylbakker i 30 x 30 og en vogn med hængemapper.
Nu mangler jeg kun at få sorteret alle mine rester...

 Langs hylderne med scrapting, har jeg et hæve sænkebord. Under det står et møbel med 4 store skuffer og et skab med skydelåge. I skabet står min BigShot og min Zutter.
Her kan I se hvad der er i skufferne.

 På bordet står alt det som normalt befinder sig i min tote.
Her er lidt andre glimt fra mit yndlingssted:
Dies
Reoler

6 kommentarer:

 1. Wow, wow, wow, hvor ser det bare godt ud. Masser af lækre legesager i lækre omgivelser. God inspiration til mig, når vores ældste børn flytter hjemmefra om et par år ;-) kh 10na

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud, det er dejligt med lidt orden ;0)
  Knus

  SvarSlet
 3. Sikke en orden, jeg er misundelig!

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor ser det godt ud, og sikke orden i sagerne - RESPEKT!

  SvarSlet
 5. Det er et super lækkert kontor, du har!

  SvarSlet
 6. Super lækkert scraprum du har her. Så behøver folk da ikke altid falde sådan i svime over mit store rum, da dit da næsten er lige så stort ha ha ha. Hvor har du en fin orden overalt og lækkert system i alting også. Super skønt rum. Tak for kikket.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)