lørdag den 1. oktober 2011

Rom


Min kære husbond og jeg har været en tur i Rom, i 5 dage...Vejret var skønt, 30° og vi travede byen rundt fra tidlig morgen til sen aften. Fra vores hotel, kunne vi se lige ned til colosseum på den ene side, og forum romanum på den anden. Jeg blev en anelse skuffet over størrelsen på bygningerne, som I kan se på billederne ;-)


Vi tog 761 billeder, så der er til et minialbum eller 2...Det var første gang vi har været ude og rejse uden børn, og øhhh...det varer nok et stykke tid før det sker igen. Vi savnede dem rigtig meget, men var klar over at 15+ km på flade futter hver dag, havde de ikke været begejstrede for ;-)

5 kommentarer:

 1. Nej... storbyferie er beregnet til LOVE-ferie, ikk'? ;o) ;o)
  Men ROM... er da VIDUNDERLIG... og 30 gr. skal man ikke kimse af ;o)... selvom årets sommerdag i DK faldt i dag!! =0)
  Glæder mig til at se minialbum x 1 ell. 2 fyldt med billeder fra go'e gamle ROM...
  Nyd søndagen...

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem igen og jeps - man VADER virkelig rundt i den skønne by. Ikke uden grund de der romersandaler var FLADE. SKØNNE fotos fra en dejlig "bare dig og mig" ferie - nå ja og alle de andre turister. Knus og tak for brev med OSH kort Charlie

  SvarSlet
 3. Nu har du fotos, til alle dine lækre nyindkøbt ting !!! Glæder mig til at se et minialbum fra Rom. God søndag. Knus Marlene

  SvarSlet
 4. Velkommen hjem. Rom er en super smuk by og jeg vil gerne derned igen. Jeg kan heller ikke forestille mig en ferie uden børn... ; )
  God søndag aften.

  SvarSlet
 5. Det ser ud til i havde en dejlig tur. Skønne billeder.
  Uh jeg ville egentlig gerne til Rom...

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)