søndag den 29. april 2012

Misser 9 uger

Sidste søndag havde vi næsten opgivet den lille "Sutsko" for han så ud til at have det rigtig skidt. Han trak vejret ALT for hurtigt, og han ville slet ikke lege. Ligesom vi lagde ham ind i kattetransportburet, friskede han op og spænede rundt og gik til angreb på alt hvad der rørte på sig.
Vi blev enige om at få dyrlægen ud og komme med en vurdering, og hun gav os den kedelige nyhed at det lille pjusk har en hjertefejl. Jeg fik lov til at lytte til forskellen på de 2 små, og kunne godt høre at han lyder helt forkert. (vi havde håbet at det var noget på lungerne som kunne klares med medicin)
Hun fortalte at han sagtens kan få et godt liv, og at han ikke har smerter. Han bliver nok ikke 10-15 år og vi skal selvfølgelig holde øje med om han bliver ved med at vokse som han skal. Det er ham der er normal vægtig og hans søster der er 200 gr i "overvægt".
Jeg spurgte om hvad hun ville gøre hvis det var HENDES kat, og hun svarede mig at hun ikke ville aflive en killing der var så meget krudt i, og at hun synes at han fortjener en chance. Han trænger til en ekstra pause en gang imellem, nøjagtigt ligesom os mennesker, når vi har ballade i dikkeværket. Så nu krydser vi fingre for at han bliver ved med at tage på, og i dag har han fået sin første lektion i at fange mus (efter at have rullet sig i en død rotte som hans mor var så flink at tage med ind midt i morgenmaden !!!) Brdrrrr...

3 kommentarer:

  1. Nåh lille pus. Ja selvfølgelig er der også sygdom i dyreverdenen. Men godt han får en chance for nuttet det er han da. Pøj pøj til "sutsko" og død rotte til morgenmad - nu er det liige jeg husker hvorfor jeg IKKE falder for nuttede killinger og hvorfor vi IKKE havde kattelem da vi havde kat. Det kostede en flænset hoveddør - men så kunne man da lige se hvad han havde mellem tænderne inden han blev lukket ind. =0)

    SvarSlet
  2. Åeee Mette, hvor er sutsko og hans søster kære, godt han blev "benåede" i første omgang det lille skravl, men han ved da hvad der er lækker morgenmad!! knus morkaren.

    SvarSlet
  3. Katte kan godt leve et rigtig godt liv selvom de fejler noget... jeg har 2 katte med specialhensyn men det går da super og de lever da begge livet... hi hi og ja alle 4 er møg forkælet og dejligt at han får en chance til at vise at han godt kan...

    SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)