torsdag den 12. juli 2012

Tur til Sverige

Sidste weekend i juni var vi på familieweekend i Sverige, ca. 20 km fra Ystad. Vi boede på et dejligt vandrehjem alle 28. Der var en lille gåtur gennem en skov ned til den skønneste sandstrand hvor vi kunne bade.
Søndag efter morgenmaden kørte vi ud til "Kåseberga & Ales stenar", som lå 7 km væk. Jeg havde set et program om vikingerne fra Sverige, hvor dette sjove fænomen blev omtalt, og jeg var især betaget af de flotte billeder og film tage fra luften. Det kan jeg desværre ikke vise jer, men I kan se dem her.

Nede i Kåseberga, stod folks postkasser i klynger som her...det er da lidt hyggeligt, ikk´? Det har jeg aldrig før set. Byen var næsten bilfri og meget hyggelig at gå rundt i, næsten som Agersø eller Omø.

6 kommentarer:

 1. Stedet ser rigtig spændende ud, måske et besøg værd

  SvarSlet
 2. Næh et lille svensk mini Stonehedge. Det anede jeg ikke. Sikke du fistrer rundt og på søndag skal du til Allerød. Lucky you. =0)

  SvarSlet
 3. Hej Mette

  Tak for din kommentar på min blog. Tekanden på det røde kort er en dies fra Joy og der følder 2 tekrus med sætte. Det er købt hos Leg og Hobby.

  Ha en dejlig weekend.

  Connie

  SvarSlet
 4. Svarer lige på dit OSH spørgsmål her. Desværre ligger S'n'D for sent til julekort i år. De skal sendes i starten af oktober og jeg skal NOK få skrevet nogle deadlines på bloggen - jeg mangler bare liiige tid p.t. =0)

  SvarSlet
 5. sikke skønt foto med de postkasser og tillykke med bryllupsdagen

  SvarSlet
 6. ser rigtig spændende ud klart et besøg vær, og aj super sjovt med de postkasser. lige en ide til et kort...griner...

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)