lørdag den 17. november 2012

Mere fif #25Det sidste nye fif på Operation Skriv Hjem´s blog er supernem at gå til. Jeg har store problemer med at sidde stille, og når familien er træt af at jeg trasker rundt mens de ser film, tager jeg en bunke papir med ned til sofabordet. Når filmen er slut, har jeg opfyldt min "pligt" til at være social-mor, og som bonus har jeg fået lave en bunke kort til et godt formål ;-) Det er win-win...

8 kommentarer:

 1. Ja men, Mette er du sikker på du ikke heder Lise til mellemnavn "flitiglise" det er utroligt hvad du får fra hånden. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Det må da godt nok have været en kedelig
  film, Mette!!!! ;O)

  SvarSlet
 3. Hvor er du bare produktiv. Tænk at have problemer med at sidde stille og så være scrapper! sjovt. :o) Er personligt ikke så vild med den gule farve, men er til gengæld vild med layoutet og især vild med stemplet Hello. Det skal jeg ha' fat i.

  SvarSlet
 4. Hvor har du været fantastisk flittig. Rigtig flotte kort. God week-end.

  SvarSlet
 5. Super flotte kort du har produceret... af det vanskeligeste papir i den sending du fik fra Panduro....
  Super fed løsning... min hjerne stod totalt på "stand by" da jeg så det første gang... men da altid en trøst den ikke "gik ned"... ha-ha...
  Jeg glæder mig TOTALT til næste week-end...
  VI SEEEEESSS!!

  SvarSlet
 6. Dejligt du fik lavet en portion med de papire :)

  Hihhi, dejligt du både kan være social og scrappe
  samtidig :)

  Håber du har en dejlig weekend :)

  SvarSlet
 7. Sikke en skøn måde at være social på - og nogle skønne kort er der jo kommet ud af det ;)
  Fortsat god weekend.

  SvarSlet
 8. Hej ja vi er jo nogen der nok aldrig får siddesår (fnis). Og fine fif-kort igen, igen. Denne gang med den lidt mere diskrete bagside af noget svær Karen Marie papir - og mon ikke der også sidder nogen Brøndby fans i Afghanistan der lige snupper sådan et og sender hjem. =0)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)