mandag den 9. maj 2011

Celine...

Vores søde krøltop Celine, styrtede på sin cykel i 2003, hun gik lidt i stykker og har som følge deraf næsten ingen hørelse tilbage på venstre øre. Det giver selvsagt nogle problemer i skolen, det er ikke mange hemmeligheder man kan hviske hende i øret ;-)De sidste par år har hun lidt af voldsomme svimmelanfald. Nogle gange af kort varighed og andre gange både 2 og 3 timer, hvor hun kaster op og dratter ned af stolene.

En dygtig ørekirurg har haft en mistanke om at hun havde et hul inde i øret, hvor der kunne sive væske ud og give hende de anfald, og sidste onsdag åbnede han Celine´s øre og fandt det han ledte efter.

Hun var hurtigt frisk og kom hjem 1½ døgn efter operationen...Hun skal holde sig i fuldstændig ro og må ikke bære på noget. Jeg skal love for at der bliver læst nogle tykke bøger og set nogle film !

Ærgerligt nok, har hun kun haft 2 dage helt uden svimmel-anfald. Stingene fra dér hvor de hentede "reservedele" er fjernet og vi håber på bedring, så hun kan trippe op ad kirkegulvet på søndag uden at have "støttepædagog" med.

Vi krydser fingre, tæer og alt andet, for at hun skal få det bedre og kan komme til at leve som en normal teenager igen, med sport og cykleture.

Vi flettede krøllerne stramt og var nede på knæ, så de ikke barberede mere af end højst nødvendigt ;-) - og hun morede sig lidt over hospitalstøjet...

2 kommentarer:

  1. Sikke noget - håber det kommer til at hjælpe - rigtig god bedring med hende og GOD konfirmation på Søndag - jeg krydser fingre for at det bliver alletiders dag. Godt I fandt en læge der vidste hvad han snakkede om. Knus herfra

    SvarSlet
  2. Krydser lige med, alt hvad jeg kan - Det er jo en kæmpedag, så self skulle hun gerne kunne deltage uden hjælp ;)

    Og som hørehæmmet kender jeg kun alt for godt til, ikke at kunne følge med i hemmelighederne, så håber virkelig for hende, at hun nu er en forbedret vers 2.0..

    God dag til hele familien på søndag

    SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)