onsdag den 18. maj 2011

Konfirmation...


Celine, vores datter, nr. 3 i "kuldet", blev konfirmeret i søndags. Hun havde glædet sig helt ustyrligt og hun havde en dag som både hun og vi vil mindes længe.


Lørdag havde hun det rigtig dårligt og var svimmel det meste af dagen, så vi var noget nervøse, da vi vækkede hende søndag morgen. Heldigvis kom hun igennem dagen og havde det fint indtil mandag morgen kl. 5. Hun måtte melde fra til blå mandag i Tivoli pga svimmelhed og det var først om aftenen hun fik det godt.

7 kommentarer:

 1. Tillykke til Celine :)
  Hvor var det godt hun (og I) havde en skøn dag, men rigtig synd for hende at hun ikke kunne være med på Blå Mandag.

  SvarSlet
 2. Rigtig stort til lykke med og til hende.
  Py-ha... hvor godt at selve dagen "kom i hus" uden svimmelhed... men synd at hun missede blå mandag og Tivoli...

  Jeg håber og ønaker for hende at det vil hjælpe på sigt med operationen... er der ikke håb om det??

  SvarSlet
 3. SMUK konfirmand :) Dejligt i alle havde en god dag, trods svimmelhed, hvor synd hun ik var frisk til blå mandag - håber hun har det bedre :)

  SvarSlet
 4. Hvor er hun fin og et stort tilykke med hende. Godt hun kom vel igennem søndagen, men synd hun ikke fik blå mandag med... god bedring med hende!!!

  SvarSlet
 5. Tillykke med hende, det er bare en stor og skøn dag. Hvor er hun da bare yndig. Trist hun havde det så skidt hun måtte melde fra på blå mandag. Den dag bringer jo også mange minder med mange år frem. Dejligt hun er okay igen.

  SvarSlet
 6. STORT til lykke med jeres søde pige - hvor var hun FIN. Godt dagen blev problemfri men ØV at der stadig er bøvl. Håber det snart begynder at hjælpe at hun blev opereret. KH mig

  SvarSlet
 7. Tillykke med den smukke og stolte konfirmant! Godt at hun havde en god dag på selve konfirmationen! Øv med Blå mandag - hun må tage revanche senere!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget ;-)